Konsultataion

Djurkommunikation

Djuren är väldigt kloka och har ofta mycket att berätta. Jag hjälper dig gärna att prata med din hund, katt, häst eller något annat djur.
 
Under samtalet är du som husse/matte med så att vi kan gå vidare direkt och hitta en lösning på eventuella problem. Djuren vet ofta vad som behövs för att de ska må bra, därför är det viktigt att det blir en dialog mellan er.
 
Kosmos kommer att förmedla vad ditt djur har att säga, men också ge hjälp från ett högre perspektiv som kan vara svårt för dig och din vän att själva få syn på.
 
Kanske har ditt djur ett bekymmer som behöver lösas, eller kanske vill du bara få bekräftat att allt är bra med din vän. Det kan också kännas skönt att ha ett samtal om du står inför ett beslut om avlivning. Ofta är det djuret som lugnar husse och matte i den situationen.
 
Jag rekommenderar att vi spelar in samtalet. Du kommer att få väldigt mycket information och det är svårt att minnas allt. Jag har teknisk utrustning så att du kan få samtalet på CD eller som ljudfil.

När jag har samtal med djur kommer jag gärna till djurets hemmiljö, men det fungerar bra även via telefon och Skype. Välkommen att höra av dig om du vill veta mer eller om du vill boka en tid. Mejl: ami@amisundeman.se eller tel/sms: 072-227 48 88.
 
Prisexempel samtal: 60 min 900 kr, 30 min 500 kr. Inspelning och ljudfil/CD: 100 kr. Priserna är inkl. moms. Vid hembesök tillkommer reseersättning.