Event

Event - dina och mina

Här hittar du de event som jag har på gång. Hör gärna av dig om din förening eller arbetsplats är intresserad av ett besök av mig och Kosmos. Du kan också bjuda in mig till ett homeparty med vännerna.

Vill du ha mejl om event och annat som jag har på gång? Skicka i så fall din mejladress till ami@amisundeman.se

 

MINA EVENT 2018

I samarbete med YogaVayu:

Är dåligt mående början på ett paradigmskifte?

Fler och fler mår dåligt. Varför? Är du en av dem, eller har du någon i din närhet som mår dåligt? Hur påverkas vårt mående av omvärlden? Och hur kan vårt eget inre arbete förändra nära relationer och världen i stort?

Enorma krafter verkar vara i rullning och saker och ting ställs på sin spets. Står vi inför ett paradigmskifte? Kanske har chansen att styra skeppet Jorden på rätt kurs aldrig varit så stor som nu.

Jag kanaliserar en universell intelligens som jag kallar Kosmos. Vi ska låta Kosmos, med mig som kanal, prata fritt på temat "Är dåligt mående början på ett paradigmskifte?". Vi kommer att få universums perspektiv på det som sker på Jorden. Vi diskuterar det som sagts, med Kosmos som diskussionspartner. Alla är välkomna att ställa frågor till Kosmos, både utifrån dagens tema och frågor som berör dig personligen. Paus med fika och frukt ingår.

Plats: YogaVayu, Farsta Strand, Stockholm
Datum: Lördag 14 april kl 14:00-16:30
Kostnad: 350 kr. Betalning med kort på plats
Boka via YogaVayu, rubrik Gästföredragshållare:
https://www.bokadirekt.se/places/yogavayu-15066

Hör gärna av dig om du undrar över något!
Ami Sundeman: 072-227 48 88, ami@amisundeman.se
Lisa Hammar: 070-313 70 73, lisa@yogavayu.se

Varmt välkommen till en spännande dag!
Ami och Lisa

 

**********

DINA EVENT

HOMEPARTY MED KOSMOS
Skulle du och dina vänner vara intresserade av ett föredrag som hålls av Kosmos? Dvs ett föredrag som jag kanaliserar på plats. I så fall träffar jag er gärna hemma hos dig eller kanske på din arbetsplats. Föreslå ett eget tema eller välj t ex:

- Ska vi våga lita på själens plan?
- Vad är meningen med livet?
- Hur hittar man sin egen inre guide?
- Om livet efter döden.
- Om djurkommunikation och djurens uppdrag i världen.

Självklart svarar Kosmos också på frågor från deltagarna, både om det aktuella temat och privata.

Ett homeparty pågår 2,5 timmar, inkl en paus. Ni behöver vara minst åtta personer förutom värden/värdinnan. Pris 260 kr/pers. Den som arrangerar homepartyt betalar inget. Resetillägg kan tillkomma om det är långt från Stockholm. Hör gärna av dig om du vill diskutera upplägg eller undrar över något. Tel 072-227 48 88, e-post ami@amisundeman.se