Boken Kosmosdialogerna

Boken Kosmosdialogerna

Kosmosdialogerna – en intervju med universum, är min allra första bok. Jag har gjort den tillsammans med Anna Lytsy som är journalist och författare.

Efter att Anna haft privata samtal med Kosmos, den universella intelligens som jag förmedlar, frågade hon om hon kunde få göra en intervju. Men inte med mig – utan med Kosmos! Eftersom Anna är sunt skeptisk till den andliga genren, men också nyfiken och öppen, sa jag med glädje ja till förslaget.

I intervjun fick vi klargörande svar om människans lidande och tillvarons innersta villkor, och en minst sagt spännande beskrivning av hur universum, enligt Kosmos, har skapats. Utfrågningen pågick i tre år och har nu blivit till boken Kosmosdialogerna. Vi tror att de professionellt utförda intervjuerna med Kosmos är något helt unikt, något som aldrig har gjorts tidigare.

Det var väldigt fascinerande och omtumlande att ha denna djuplodande dialog med Kosmos. Jag hoppas att du ska tycka om boken och känna samma hisnande känsla när du läser den som Anna och jag gjorde under samtalen.

Läs mer om boken i förlagets tidning LivsEnergi.


Var finns boken att köpa?

Kosmosdialogerna finns bl a att köpa i nätbokhandeln, t ex hos Adlibris och Bokus 

Om den inte skulle finnas i din lokala bokhandel eller på biblioteket brukar man kunna beställa den.