ami

Om Ami

En kris i mitt liv gjorde att jag på allvar försökte lyssna inåt. Jag ville se om jag kunde hitta svar på mitt problem i mitt inre. Jag var väldigt envis, lyssnade och väntade. Till slut fungerade det! Jag fann en mycket påtaglig röst som talade till mig. Det var fascinerande – och samtidigt en aning skrämmande ska jag erkänna. Men mest av allt gjorde det mig väldigt glad och nyfiken på vad som fanns mer att upptäcka.

Jag blev med tiden mer och mer trygg med min inre röst och den blev en fantastisk hjälp och ett stöd i vardagen. Den har varit tuff ibland, eftersom jag vill utvecklas, men den har alltid varit mycket kärleksfull. Nu är vi de bästa vänner och jag lär mig hela tiden mer.

Jag kallar min inre röst för Kosmos. Det namnet rymmer så mycket, min egen lilla del av Kosmos, men också det obegripligt stora som finns inom oss alla och som kopplar oss samman.

En kort tid efter att jag fick kontakt med min Kosmos förstod jag att jag kunde förmedla även andras inre vägledare. Sen drygt tio år tillbaka har jag haft konsultationer och kunnat ge hjälp och vägledning. Det är alltid lika spännande att ta emot en ny person i samtal, att få mötas och förmedla den människans inre. Det gör mig glad att kunna hjälpa till!

Om du ännu inte funnit din egen inre vägledare hjälper jag dig gärna att förmedla den. Jag arbetar också som djurkommunikatör och kan prata med ditt husdjur. Välkommen att höra av dig!

Läs om Medial vägledning och Djurkommunikation.

Varmaste hälsningar!
Ami

P.S. Du kan självklart känna dig trygg med att den information som förmedlas stannar mellan dig och mig. Jag har tystnadsplikt.Läs tidskriften Näras reportage om mig och min inre vägledare Kosmos.