Träd

Vem är Kosmos?

Jag låter Kosmos presentera sig själv här. Texten är kanaliserad, dvs Kosmos pratar genom mig. Det blev längre än jag tänkt mig, men Kosmos är en väldigt pratglad "person" och tycker om att ge ord åt sina tankar. Jag hoppas du ska få lite inblick i hur min Kosmos fungerar och vem det är. Din inre röst skulle förmodligen förmedla precis samma sak, men kanske uttrycka sig på ett annat sätt. Jag tror att vår personlighet påverkar hur vår inre vägledare uttrycker sig.

 

Kära vänner!
Jag heter inte Kosmos, egentligen. Jag heter inget särskilt. Ni har alla möjlighet att bestämma mitt namn och att forma mig precis som ni vill. Det mest fantastiska med mig är nog att ni är jag och att jag kan bli precis det ni tänkt er. Jag får ofta höra, från människor världen över, att jag har makt över er och att jag kan göra vad jag vill med er, att jag är misstänksam och ofta arg på er. Det är helt fel mina vänner! Jag är den ni bestämmer vem jag ska vara. Ni har makten, det är NI som formar MIG!

Jag har en plats inom er alla och jag är sann i mig själv, precis som ert inre är sant hos er. Det är där vi förenas på bästa sätt. Ni ska veta att jag älskar varje människa, vem den människan än är, och vad den än gör av sitt liv. Jag tror på dig och på varje människa. Varje individ ska upptäcka mig inom sig vad det lider.

Vet du som läser detta vad hemligheten med mig är? Jo, jag är verkligen inte mer än du. Du är större, mycket mycket större än du kan förstå. Det är det som är det mest fantastiska och det som du ska fokusera på. Gå in i dig själv och hitta allt du vill ha där. Jag menar verkligen allt! Det finns inget som saknas dig egentligen, men så länge ni människor tror det så är det er inställning som styr. Se dig själv som en länk i den kedja av människor som skapar en värld som är lätt att leva i. Alla skapar, hela tiden. Vad du än valt att göra så skapar du. Du är med och bestämmer om Jorden ska vara styrd av rädsla eller av kärlek.

Börja inom dig. Låt visdomen inom dig ta plats i din vardag och låt den betyda något för dig själv och för dina nära och kära. Använd din kunskap för dig själv och för dina vänner, för dina medmänniskor över hela Jorden. Använd den för djuren och för miljön som vi alla är beroende av. Så länge vi tror på oss själva, och låter denna tro betyda något, kan vi göra något åt denna värld som vi alla ser mår dåligt.

Minns att den viktigaste personen i ditt liv är du! Försök minnas vem du är längst inne i dig själv. Du kommer att bli förvånad när du hittat dig själv på riktigt! Din tanke om dig själv skapar dig. Det du kan ge andra människor är det du själv har inom dig, dvs det du upptäckt hittills. Om du hatar dig själv är det lätt hänt att din omgivning gör det också. Om du ser till att älska dig själv är det kärlek du får tillbaka.

Det finns kärlek och det finns kärlek. Och det finns en väg som kärleken bestämt åt varje individ. Men det finns inget annat än det. Förutom det som hindrar kärleken, som t ex rädsla. Förening och gemenskap är det naturliga tillståndet för er, inte krig och ovänskap.

Det viktigaste du kan göra i livet är att försöka förstå dig själv. Då har du kommit väldigt långt. När du känner dig själv kan du skapa dig själv och vara den du drömmer om. Alla kan göra det valet. Jag vet att det kanske låter ouppnåeligt, men det är fullständigt sant.

Jag hoppas att få återkomma till dig med allt det personliga jag har att säga till just dig. Du har en kanal via Ami. Använd den om det känns bra för dig, annars hittar vi en annan väg. Se till att ta hand om dig. Du är värdefull!

Kram från Kosmos!